2018. március 22., csütörtök
Beáta névnap
Instant
Hagyomány születik – megtelt az Ipari könyvtára
Már végzett diákjait látta vendégül kedd délután az Ipari Szakgimnázium.
Két évtizedes tánc
20. alkalommal rendezik meg az idén nemzetközi vizekre is evező Tánc Fesztiválját május 28. és június 3. között. Az egyhetes rendezvényt április 29-én, a tánc világnapján egész napos program vezeti fel.
Hatvanötezer hektárt öntött el a belvíz
Az elmúlt napokban 65 ezerre nőtt és várhatóan tovább növekszik Magyarországon a belvízzel elöntött terület nagysága - közölte Siklós Gabriella, az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szóvivője kedden a Kossuth Rádióban.
Testvérvárosok konfereniája
A magyar-lengyel barátság hete keretében testvérvárosok konferenciáját rendeznek Veszprémben.
Születésnapi zumba Barbival
A Zumba Fitness Barbival „címmel” sok helyen találkozhattunk már, Benedek Barbara immáron 7 éve foglalkozik ezzel a zenés, táncos mozgásformával, amely rendkívül sokféle korosztályt ragadott magával, az óvodás korúaktól a nyugdíjasokig mindenki megfordul az óráin.
A lengyelek és a magyarok mindig segítették egymást a bajban
Dr. Nagy Szabolcs, jogásszal, történésszel, a Pannon Egyetem oktatójával beszélgettem a lengyel-magyar barátság történelmi hátteréről a közelgő lengyel-magyar barátság napja, illetve hete alkalmából.
Dinamizmus és sokszínűség
VEHIR10 Egy jó újsághoz megfelelő gazdasági, szakmai alapokra, közös gondolkodásra, bizonyos fokú szabadságra, nyitottságra és folyamatos megújulásra van szükség – véli Pethő Imre, a Vehir főszerkesztője, aki szerint részben ebben áll a lap sikere is. A lapot mozgató változásokról és eredményekről beszélgettünk.
KÖZÉLET
Még több cikk
Még több cikk
Fáklyás felvonulás
Induljon a banzáj! - Villáminterjú Szakács Tiborral
VESZPRÉMI PROGRAMOK