2017. október 23., hétfő
Gyöngyi névnap

blog » Chianti gastro blog

Jó nyarat zárt idén a Baricska Csárda, a hétvégén Mádra megy a Chianti Team
A tavalyi nyárhoz képest többen, és több országból fordultak meg idén a füredi étteremben. Szeptember második hétvégéjén a veszprémihez hasonló SVÉT-et rendeznek, ezúttal az ország másik felében.
  • 2017.09.06. 12:00
  • Ge. Á.
  • Ge. Á.
Bátran kísérletezzünk!
A nyár a fröccsökről és a jó borokról szól, na meg a jó hangulatú grillpartikról. Az ételeknél nem muszáj ragaszkodnunk a megszokott ízekhez. Számtalan fűszerrel és kiegészítővel tudjuk izgalmassá tenni a hétvégi sütögetést.
  • 2017.08.01. 12:19
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
  • Ecoport magazin
Cigányzenével és festménykiállítással indul a szezon
Hamisítatlan cigányzenével és Debreczeny Zoltán festménykiállításával vág neki a szezonnak a balatonfüredi Baricska Csárda. A vendégeket egész nyáron át tartó játékra invitálják.
  • 2017.05.26. 12:30
  • Ge. Á.
  • Ge. Á.
Amikor a hasunk is ünnepel
A bőven plusz fokok, a tavasz és a húsvéti időszak egyre közeledő időpontja elfeledteti velünk az idén különösen hideg telet, a bezárkózást. A várakozás, a böjt, az önvizsgálat és a tavaszi megújulás gondolata mellett okkal foglalkoztat minket az, hogy mi kerüljön a húsvéti asztalra és poharunkba.
  • 2017.04.16. 13:00
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
  • Ecoport
Hús nélkül is kaphat étterem Michelin-csillagot
A veszprémi Chianti Étterem szakácsa egy hétig sztázsolt a négy éve Michelin-csillagos bécsi Tianban. Azt mondja, bár nem vegetáriánus, a kint töltött idő alatt egyáltalán nem hiányzott a menüsorokból a hús.
  • 2017.03.23. 10:21
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
Idén is lesz francia vacsora est a Chianti Étteremben
Gazdag programkínálattal vág neki a 2017-es esztendőnek a veszprémi étterem. A környék települései mellett Palkonyán és Budapesten is megkóstolhatjuk a főztjüket.
  • 2017.02.04. 04:28
  • Ge. Á.
Borvacsora a Chianti Étteremben
  • 2017.01.30. 14:20
  • vehir.hu
Borvacsora a Chianti Étteremben
  • 2017.01.09. 14:17
  • vehir.hu
HR-ből a vendéglátásba
Fuchs Róbert, a veszprémi Gusto Delicate munkatársa nemrég vehette át Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől a Magyar Kereskedelemért Nagydíjat. Négy éve dolgozik a szakmában, a HR-ről való váltáskor érzelmi döntést hozott, ám egyáltalán nem bánta meg.
  • 2016.12.12. 04:31
  • Ge. Á.
  • Domján Attila
Magyar Kereskedelemért Nagydíjat kapott a Gusto Delicate munkatársa
Fuchs Róbert szerdán vehette át Demján Sándortól, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnökétől és Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől az elismerést Budapesten.
  • 2016.11.10. 21:00
  • Ge. Á.
1 2 3 4 »